Személyre szabott design

Van már egy építésze és tervrajza? Vagy egy toll- és papírvázlat álmai otthonáról? Esetleg egy Pinterest tábla, amely tele van inspiráló tervezési ötletekkel? Szakterületünk ügyfeleink álmainak megvalósítása, ötleteinek valóra váltása. Végül is Ön, mint ügyfél, tudja a legjobban, hogy mit akar.

Hogyan kezdje el saját háza tervezését?

Gyűjtsön össze ötleteket, néhány ideális alaprajzot, és próbálja szűkíteni a hálószobák számát. Ha van telek, akkor helyileg információt szerezhet arról, hogy mi alkalmas az ottani építéshez. El is indíthatja az egyik szokásos mintánkkal, és módosíthatja azt, ahogy Ön látja. Ezután alaposan megvizsgáljuk a rajzokat, ötleteket, és adunk egy árajánlatot  rönkház rendszerre, vagy Artic Frame rendszerre. Folyamatosan fejlesztjük mindkét épületrendszerünket a szerkezetek hő tulajdonságainak javítása érdekében - ismerjük rendszereink lehetőségeit és korlátait.

Ha már van tervrjaza, kérjük, küldje el nekünk a Kapcsolat oldalon keresztül vagy küldön egy emailt az artic@artichouse.fi címre. Emailben vagy telefonon fogunk Önnek válaszolni, ahogy Ön szeretné.