Artichouse lépcsők

Biztonságos, kényelmes, kellemes nézni. Mondhatjuk, hogy ezek a lépcsők legfontosabb jellemzői. Íme néhány példa a sztenderd lépcsőinkre és korlátokra.

Lakkozott fenyő lépcsők - alap opció

Artichouse standard U-stair K3 railing

Lakkozott fenyő lépcsők. Különböző felületi kezelésekkel és korlát mintákkal kapható. A leggyakoribb lépcső kialakítás a Rönkház szerkezeti rendszerrel, mivel a fenyő illeszkedik a belső ajtókhoz, ablakkeretekhez és egyéb részletekhez. 

Üvegkorláttal ellátott lépcsők 

Staircase with a glass railing

Egy üvegkorláttal ellátott lépcsőház modern megjelenést kölcsönöz a ház belsejének. Ebben a kivitelben az üveg a korlát belsejébe van beágyazva, nem hagyva látható szorítókat. Az első emeleti, illeszkedő korlát és balusztrádok állnak rendelkezésre.

Fehérre festett fenyő lépcsők, festett nyír lépcsők

White painted pine stairs with stained birch steps

Fehérre festett fa és festett nyír gyönyörű kombinációja. A nyírt általában festett lépcsőkön használják, mivel a csomók nem olyan jól láthatóak, mint a fenyő lépcsőknél.

Krómozott orsók a lépcsőkhöz és korláthoz

Chrome spindles for balustrades

A króm orsók jellegzetes megjelenésűek, és hangsúlyozzák a körülöttük lévő fát. Króm korlátok is kaphatók. 

Lépcsők a belsőépítészet részeként

White painted straight stairs with stained steps

A fehér felületek (igen, a rönköket és a rönk paneleket is áttettsző kezelésekkel lehet kezelni) és a fehér lépcsők szépen összhangban vannak. A zárt lépcsők biztonságosabbá teszik a feljárókat a gyermekek számára.