Artichouse ajtók

A külső ajtókat és a főbejáratot mindennapi használatra használják, tehát a minőségnek kiemelkedőnek kell lennie. Szabványos ajtóink finn fenyőből készültek, magas szintű szigeteléssel (1,0 W / m²K) és megfelelő ajtóbútorokkal vannak felszerelve. Minden külső ajtó hárompontos zárral és keményfa küszöbbel van ellátva. Nagy hőhatású ajtókat is tudunk szállítani, ezek U-értéke 0,6–0,8 W / m²K között található.

Szabványos fenyőajtók

Pine door, fishtail panelingExternal door without glazing

 

Szabványos ajtóink festetten, lakkozottan vagy felületkezelés nélkül is szállíthatók, ha az építkezésen festeni kívánják. Az üvegezés mérete, valamint az ajtó burkolatának típusa megváltoztatható.

Raktárhelyiségek esetén az ajtókat általában üvegezés nélkül szállítják. Az ajtóbútorok színe sárgaréz vagy szálcsiszolt ezüst / alumínium lehet.

   

 

 

 

 Design ajtó kollekció - Scandia

Ha korszerűbb formatervezési mintát keres, és a hagyományos ajtók nem az Ön választása, a design ajtók széles választékát kínáljuk. Tíkfa vagy tölgy furnérok, valamint a RAL festett HDF ajtók tetszés szerint módosíthatók. Kérjen további információkat.

uo 106 s tiikkiK06 Artichouse Wooden Homeuo 107 sQXnL Artichouse Wooden Homeuo 108 s tammilistatDeFO Artichouse Wooden Homeuo 109 sYfYa Artichouse Wooden Homeuo 110 sI9O3 Artichouse Wooden Homeuo 113 s tammizkjr Artichouse Wooden Homeuo 115 sia7mvY6e Artichouse Wooden Home

 

 

 

 

 

 

Tolóajtók

A legnagyobb nyílásokhoz egy teljesen gyárilag épített tolóajtó szerkezetet javasolunk, amelyet csak egyetlen elemként kell a helyére emelni és a ház keretéhez rögzíteni. A szokásos U-érték ~ 1,0W / m²K alumínium burkolatnál és 1,2W / m²K egy fa felületű tolóajtónál. Ezek a HEBE-Lift és tolóajtók maximum hat méter szélesek és 2,8 méter magasak lehetnek.

Kisebb nyílásoknál a tolóajtó könnyebb változatát használjuk - ez egy általános kiegészítés az üvegezett Tunturi modelleinkhez

 Lift & slide door HEBE

 

Belső ajtók

Kellemes meglepetés vásárlóink számára a finn belső ajtók magas szintű kivitele. Az építkezésre a lehető legkésőbb érkeznek: az összes ajtóhoz elkészített megmunkálás, a gyárban előre felszerelt ajtóbútor (a fogantyúkat lazán szállítják, hogy a karcolódjanak szállítás közben), a keretek szintén előgyártottak és nem igényelnek fúrást vagy vágást az építkezésen. Az összes belső ajtó beszerelése általában néhány óra kérdése, és néhány csavarnak a belső falszerkezetekhez történő rögzítését igényli.

Szabvány belső ajtók

Masszív fenyőajtók átlátszó, vagy fehér lakkban vagy akár bármilyen kezelés nélkül kaphatók. Ezek az ajtók kiegészítik az Artichouse belső tereit. 

Tradition 51Tradition 52Tradition 58Tradition 58 pariovi

 

treatments2

 Door handles or furniture

Belső ajtók - Scandia kollekció

Ha a hagyományos fenyőajtó nem az, amit keresett, akkor keményfaajtók széles választékát is szállíthatjuk felár ellenében. Többféle lakkkal és festékkel kapható, mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Hasonló fogantyúk kaphatók, mint a szabvány ajtóinkhoz.

 

so 101 s ebenIaLn Artichouse Wooden Homeso 102 s pahkinaNsX5 Artichouse Wooden Homeso 108 s pahkina6Gyr Artichouse Wooden Homeso 101 s tammi0Ulq Artichouse Wooden Homeso 101 s v tammia1ey Artichouse Wooden Homeso 105 s valkolakattuLk7n Artichouse Wooden Homeso 107 s8BJ7 Artichouse Wooden Homeso 102 s0z27 Artichouse Wooden Home

 

 

 

 

 

 

A belső ajtókhoz elérhető kezelések

Colors for interior doors_1

A legnagyobb nyílásokhoz egy teljesen gyárilag épített tolóajtó szerkezetet javasolunk, amelyet csak egyetlen elemként kell a helyére emelni és a ház keretéhez rögzíteni. A szokásos U-érték ~ 1,0W / m²K alumínium burkolatnál és 1,2W / m²K egy fa felületű tolóajtónál. Ezek a HEBE-Lift és tolóajtók maximum hat méter szélességig és 2,8 méter magasságig szállíthatók.