Energiatakarékos gyártás

 

Artichouse log house factory grounds 3

 

Vissza a természetbe - kiváló minőségű házépítés

A kiváló gerenda építést évszázadok alatt tökéletesítik. A kipróbált megoldások és minőségi tulajdonságok szabványosítva vannak, hogy megfeleljenek a magas követelményeknek és az állandó minőségnek. Az ipari gyártás garantálja a kivitelezés magas megbízhatóságát, a gyors felépítést és a hatalmas projektek megvalósítását is. A modern rönkház stílusa bármi lehet a hagyományos rönkház és az egyedi építészeti kísérlet között.

 

A CE által jóváhagyott gerendaház

Az Észak-Finnország legjobb alapanyagaival körülvett, hatékony és megbízható személyzet az összes épületkészletünket első osztályú pontossággal készíti elő. Az alapanyagot közvetlenül a gyár mellett állítják elő - Észak-Finnország tartós fenyő és lucfenyőjét használjuk.

A legújabb technológia, beleértve a Hundegger K2 fafeldolgozó központot, lehetővé teszi számunkra, hogy extrém pontosságú és minőségű termékeket hozzunk létre. A gyár minőség-ellenőrzési tanúsítványa a CE-jelölés kérelmezésekor került biztosításra. A teljes gyártási folyamatot alaposan figyelemmel kísérik, a nyersanyagok átvételétől kezdve a faház csomag utolsó darabjáig.

 

Pontosság a gyártásban

Különösen büszkék vagyunk észak-finnországi gyárunk termelési minőségére, amely az időigényes fejlesztési munka eredménye. Az összes Artichouse által használt rönköt és fa alapanyagot ellenőrzik a páratartalom százalékában és a látható hiányosságokban, amikor a gyárba érkeznek. A páratartalom százalékát a teljes gyártási folyamat során is nyomon követjük.

Minden ügyfél gerendaházával teszt sarkokat készítünk gyárunkban. A gyártás megkezdése előtt teszteljük a sarkok illeszkedését és a faanyagok minőségét a rönköken. A fatörzs vastagságának eltérése nem haladhatja meg a 0,2 mm-t, a magasságáé pedig legfeljebb 0,5 mm. A saroknak tökéletesen illeszkednie kell. Az összes rönköt a csomagolás előtt ismételten ellenőrizzük, tehát tudjuk, hogy munkánk minősége elég jó ahhoz, hogy az egész világon bizonyítson.

tehdas

 

Ökológiai termelés

Nem akarjuk pazarolni értékes ökológiai alapanyagunkat. A fa hatalmas energiamennyiséget vesz fel, így az utolsó szilánkig felhasználható. Az összes fűrészpor és fafelesleg, amely a termelés melléktermékeként születik, egy szomszédos fűtőműbe irányul. A gyár fűtéséhez szükséges energiát a felesleges fa égetésével állítják elő, és a fölösleges energiát a helyi villamosenergia-hálózathoz juttatják el.